Jeste li spremni za spektakl? Najveća Inspire Me konferencija stiže u Zagreb!

0
1612
4 min čitanja

Nakon sedam rasprodanih konferencija u kojima je sudjelovalo 2.500 sudionika i 170 predavača, prije svjetske turneje, u Zagreb stiže najveća Inspire Me konferencija do sad.

Osim inspirativnih govora, na Inspire Me u Zagrebu održat će se najveći networking  poduzetnika u Hrvatskoj te veliki speed dating s poslodavcima. Ljubitelji tehnologije doći će na svoje kroz pet tehnoloških premijera, a gameri kroz igre koje su u zadnje vrijeme privlačile najviše pažnje.

Drugu godinu zaredom na konferenciji će biti dodijeljena i nagrada Širi dobro za izuzetan doprinos društvu, a među nominiranim su Silvio Kutić, Mate Rimac, Mato Škojo, Sara Kolak, Hassan Abdelghani, Kristina Škaler…

Inspire Me u Zagrebu održat će se 16. studenog u City Plazi (ex Hypo centar) od 10-18h. Ulaznice su u prodaji su do 14. studenog, a dostupne su preko linka. Program konferencije nalazi se na linku.

Nakon konferencije slijedi nešto nesvakidašnje – pub quiz s Aleksom Curaćem Šarićem u kojem će snage odmjeriti predavači i sudionici, a sve završava u stilu s velikim after partyem u Johann Francku.

Što nas očekuje na konferenciji u Zagrebu?

Konferencija će imati čak četiri sesije (govori, radionice, pokreni posao i karijeru, community), a okupiti će 70 govornika, predavača te 200-ak kompanija i poduzetnika i 40 izlagača.

Organizatori najavljuju brojna poznata domaća i svjetska imena koja će vas inspirirati na zagrebačkom izdanju konferencije.

Mnogi od njih će premijerno podijeliti svoje priče s javnosti, a dosad su organizatori otkrili slijedeće govornike:  Branimir Brkljač, suosnivač Top Shopa i pokretač Mokrin House, Tarik Filipović, glumac i TV voditelj, Krešimir Macan, naš najpoznatiji PR-ovac, Tomo Ricov, event čarobnjak i pokretač Weekend Media Festivala, Kristina Ercegović, serijska poduzetnica i pokretačica Business Cafea, Albert Gajšak, mladi čudotvorac koji je osmislio Makerbuino i Makerphone, Igor Mladinović, kreativni direktor  u agenciji Imago Ogilivy, Dragan Petric, urednik portala Bug.hr, Mario Petreković, najotkačeniji voditelj svih vremena, Ida Prester, glazbenica i voditeljica, Mate Janković, kuharski virtuoz, Alis Marić, pokretačica Čitaj knjigu – najčitanijeg književnog bloga u regiji, Hana Hadžiavdagić, najpoznatiji influencer u regiji i TV voditeljica, Aleks Curać Šarić, stand up komičar, Krešimir Dvorski, CEO Nextbike, Marko Lončar, fitness trener, Diana Gluhak, nutricionistkinja…

Osim inspirativnih govora, održat će se i 8 specijaliziranih radionica iz područja poput marketinga, financija, event managementa, poduzetništva, IT, fitnessa, prehrane i dr.

Ovo će biti najveća konferencija do sada, pa će sudionici moći i naučiti kako programirati, okušati u gamingu, doznati sve o 3D printerima, informirati se o mogućnostima za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te o prilikama koje nude EU fondovi.

Za sudionike je odlična prilika za učenje i usavršavanje, poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, upoznavanje s novim tehnologijama te povezivanje s poduzetnicima i profesionalcima.

Pet tehnoloških noviteta

Na konferenciji u Zagrebu biti će predstavljeno čak pet tehnoloških premijera. Prva je Makerphone, pa tako nakon konzole mladi čudotvorac Albert Gajšak ima novi proizvod u vidu “uradi sam” pametnog telefona.

Nakon uspjeha SCUM-a, nova igra zaokuplja pažnju hrvatske javnosti, a njezin tvorac je Marko Tominić iz domaćeg studija Tanais Games. Saint Kotar je point’n’click igra s temom psihološkog horora, a radnja igre smještena je u Gorski kotar.

Premijerno ćete na konferenciji imati priliku saznati sve o prvom asistentu na fakultetu. Radi se ni više manje nego o robotu tj. robotici Pepper – pravoj inovaciji u obrazovnom sustavu. Iz istog “laboratorija” kojeg predvodi Sven Maričić, dobitnik ovogodišnje državne nagrade za znanost, na konferenciju dolazi i 3D robotska ruka.

Najveći speed dating i networking u Hrvatskoj ikad!

U sklopu konferencije u Zagrebu održati će se dvije prave poslastice. Prva od njih je do sad najveći networking program – powered by Starter održan u Hrvatskoj u kojem će sudjelovati čak 200 poduzetnika, kompanija, institucija i ostalih zainteresiranih. Bit će zastupljene različite djelatnosti s naglaskom na turizam i ugostiteljstvo, IT, marketing, financije i OPGove.

Na najvećem okupljanju poduzetnika (i onih koji to žele postati) sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva. Trenutni popis sudionika po industrijama objavljen je na linku, a više detalja o networkingu saznajte na linku. Prijave za networking otvorene su do 31. listopada odnosno do popunjavanja kapaciteta.

Također, u sklopu konferencije biti će održan i veliki speed dating s poslodavcima – powered by Career Centar. Odlična je ovo prilika za studente i mlade da se na neformalan način upoznaju i predstave potencijalnim poslodavcima iz različitih djelatnosti.

Mjesto inspiracije, učenja i dobre zabave

U sedam dosadašnjih Inspire Me konferencija sudjelovalo je 2.500 sudionika i 170 predavača.

Zbog odlične atmosfere i vrhunskog networkinga u kratko vrijeme konferencija je postala nezaobilazno mjesto za sve one koje zanimaju inspirativne priče, osobni razvoj, karijera, poduzetništvo te novi trendovi i tehnologije.

Rijetka je to prilika u godini da na jednom mjestu susretnete toliko inspirativnih i utjecajnih osoba iz različitih domena.

Nagrada Širi dobro   

U sklopu Inspire Me konferencije u Zagrebu bit će održano proglašenje i uručenje nagrada nominiranim i pobjednicima nagrade Širi dobro. Nagrada se dodjeljuje jednoj osobi od tri nominirana kandidata za svako područje djelovanja.

Nominirani kandidati su: biznis (Mato Škojo, Marko Pipunić, Ackermann & Grubišić), društvo (Plinio Cuccurin, Igor Macan, Kristina Škaler), umjetnost (Hassan Abdelghani, Davor Uljanić, Zlatan Stipišić – Gibonni), Bojana Gregorić, Damir Brčić), sport (Mirko Filipović, Sandra Perković, Sara Kolak), tehnologija (Silvio Kutić, Mate Rimac, Paolo Zenzerović), znanost (Ivan Đikić, Danijela Sokolić, Miodrag Čerina) i ostalo (Stipe Božić, Frano Ridjan, Marin Miletić). 

Podsjetimo, nagrada se dodjeljuje osobama iz različitih sfera za izuzetan doprinos u svom području rada i djelovanja za širenje dobra, u vidu rada s mladima, promicanja volonterstva i humanitarnog rada te općenito drugog doprinosa mladima i društvu u cjelini. 

Inspire Me goes world tour

Nakon što je prošla cijelu Hrvatsku, poslije konferencije u Zagrebu slijede izdanja konferencije u većim gradovima regije, a potom i u ostatku Europe i svijeta.

Dodatne informacije    

Više informacija o konferenciji možete pratiti na webu i facebook stranicama. Regular bird ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su do 02. studenog, a dostupne su preko linka.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime